• Slider

AC IURISECO SLP IMPARTEIX UNA CONFERENCIA a la Seu Gironina de l'Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears

25 octubre, 2017

COMPLIANCE PENAL I LLEI DE LA 2ª OPORTUNITAT com a temes de la conferencia

 

Ahir 24-10-2017 a la tarda, AC IURISECO SLP, de la Mà dels Srs. Daniel Coll i LLuis Bielsa, socis d'aquest despatx professional i experts en les matèries desemvolupades, varen donar una conferència sobre COMPLIANCE PENAL i LLEI de la 2ª OPORTUNITAT, a la seu de Girona de l' Associació de Tècnics tributaris de Catalunya i Balears.

Son dos temes que no son nous però que poc a poc, les societats en el cas del Compliance Penal, son més conscients dels riscos penals a que estan sotmeses les entitats jurídiques des de la modificació del article 31 bis del Codi Penal.

El Sr. Daniel Coll, va explicar amb detall en que consisteix el Compliance Penal i com evitar les Responsabilitats Penals que se'n podrien derivar als directius, empleats i tercers, degut a l'incorrecte prevenció dels possibles riscos penals en els que poguessin incórrer.

El Sr. Lluis Bielsa, va parlar i explicar en que consisteix de la Llei de la 2ª Oportunitat, tot i que es una llei del 2015, es una gran desconeguda.

Aquest procediment de la Llei de la 2ª Oportunitat, permet el perdó de les deutes per a persones físiques, empresaris o no, sempre que es donin determinats requisits que la llei marca y que el Sr. Bielsa, va explicar amb detall als assistents.



Tornar al llistat de notícies